Budapest
1164 Művezető u. 7.

Azért, mert a szakmai múlt biztonságot jelent a fogászati implantációban

A Nobel Biocare cég mögötti több, mint 40 éves múlt, szakmai tapasztalat garancia arra, hogy műhelyükben kizárólag biztonságos, hosszú távon sikeres, kiforrott technikai elemek kerüljenek megvalósításra. A Nobel Biocare cég volt a világon az első, amely fogászati implantátumot kezdett gyártani és forgalmazni a világpiacon. A cég nevéhez fűződő értékek azóta is egyet jelentenek a szakmai kiforrottsággal, innovációval és tartóssággal.

 

Azért, mert a Nobel Biocare innovációs technológiája lehetővé teszi, hogy szakorvosa a legkorszerűbb implantációs eljárást ajánlhassa Önnek

A Nobel Biocare fejlett innovációs technológiájának köszönhetően implantátumaikkal napjaink legmodernebb implantációs eljárásai valósíthatók meg. Így például lehetőség nyílik arra is, hogy az implantációs fogpótlás előre tervezhető legyen, biztonságosan.(Nobel Guide)Azért, mert a világszerte elismert Nobel Biocare minőségbiztosítási rendszere garantáltja a prémium minőséget

A magas minőség mellett elkötelezett Nobel Biocare cég garanciát vállal az általa gyártott eszközök anyagtisztaságáért, minőségéért és tartósságáért.

Az implantátumaikat alkalmazó szakorvosok tekintetében pedig a magas képzettség, innovatív szemlélet a Nobel Biocare cég számára is elengedhetetlen feltétel.