Telefon

Hívjon minket bizalommal

Elérhetőségeink

Telefonszámunk:

E-mail:

Rendelési időpont:

Hétfő-péntek: 8:00–20:00

Konzultációs napok a Bobdentnél

Nobel Biocare All-on-4 implantátum – Konzultációs nap — 2021. április 15. csütörtök

A konzultációs napok keretében a teljes fogív-rehabilitációt érintő kérdésekben állnak szakorvosaink, Dr. Orosz Gábor és Dr. Németh Viktória az érdeklődő páciensek rendelkezésére.

Amennyiben elvesztette fogait és a rögzítés nélküli, hagyományos protézist szeretné elkerülni, az All-on-4™ koncepció alapján történő implantációs kezelés a legkedvezőbb implantációs eljárás az Ön számára, mert All-on-4 koncepció esetén nincs szükség bonyolult csontpótlásos műtétekre.

Ezzel az eljárással egy hét alatt visszanyerheti megszokott magabiztos mosolyát és életminőségét, hiszen négy azonnal terhelhető implantátumhoz van rögzítve a fogpótlás, amivel a teljes fogívet vissza lehet állítani. 
Ha Ön is szeretné elkerülni a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat és nem kell attól tartania, hogy protézise kiesik a helyéről, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra! 

A konzultációs napon a személyes konzultáció és vizsgálat mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk, ezért arra kérjük, ne késlekedjen, ha Ön is részt szeretne venni vizsgálatunkon. 

Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400-1167-es telefonszámunkon foglalhatók.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.