Telefon

Hívjon minket bizalommal

Elérhetőségeink

Telefonszámunk:

E-mail:

Rendelési időpont:

Hétfő-péntek: 8:00–20:00

Konzultációs napok a Bobdentnél

Parodontológia – konzultációs nap 2019.06.26

Előfordult már Önnel, hogy spontán vérzett az ínye? Esetleg vörös, érzékeny, gyulladásban van most is? Kellemetlen a lehelete és rossz szájíze van? Úgy érzi, hogy nem stabilak a fogai, rés keletkezett közöttük?

Ezek a tünetek többnyire az íny- és fogágy problémákkal küzdőknél jelentkeznek, amik orvosolhatóak, ha időben foglalkozunk vele. Ha Önnél is előfordulnak a fentebb említett tünetek, akkor érdemes megnézetnie. Konzultációs napunk keretein felmérjük, és átbeszéljük Önnel a kezelési lehetőségeket, időtartamokat és időpontokat. 
Ehhez nem is kell mást tennie, mint az alábbi telefonszámon időpontot kérnie 2019. június 26.-án tartandó konzultációs napunkra.

A konzultációs napon a személyes konzultáció és vizsgálat mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges panoráma röntgent 50%-os kedvezménnyel készítjük el.

 

All-on-4 implantátum – konzultációs nap 2019.07.10

2019. július 10.-én konzultációs napot tartunk, melynek keretében a teljes fogív-rehabilitációt érintő kérdésekben áll szakorvosunk az érdeklődő páciensek rendelkezésére.

Amennyiben elvesztette fogait és a rögzítés nélküli, hagyományos protézist szeretné elkerülni, az All-on-4™ koncepció alapján történő implantációs kezelés a legkedvezőbb implantációs eljárás az Ön számára, mert All-on-4 koncepció esetén nincs szükség bonyolult csontpótlásos műtétekre.

Ezzel az eljárással egy hét alatt visszanyerheti megszokott magabiztos mosolyát és életminőségét, hiszen négy azonnal terhelhető implantátumhoz van rögzítve a fogpótlás, amivel a teljes fogívet vissza lehet állítani. 
Ha Ön is szeretné elkerülni a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat és nem kell attól tartania, hogy protézise kiesik a helyéről, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra! 

A konzultációs napon a személyes konzultáció és vizsgálat mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el.

 

Mikroszkópos gyökérkezelés – konzultációs nap 2019.07.25

Tudjuk, hogy a gyökérkezelés precizitása döntően meghatározza a gyökérkezelt fog sorsát, éppen ezért rendelőnkben irányelvként tűztük ki a precíz gyökérkezelést. 

De miért jobb a mikroszkópos gyökérkezelés az anélküli gyökérkezeléstől?
A mikroszkópos gyökérkezeléssel sok esetben azok a fogak is sikeresen kezelhetők, melyek a hagyományos, szabad szemmel történő gyökérkezeléssel már nem lennének megmenthetők. A kezelés során 10-20-szoros nagyítást lehetővé tevő mikroszkóp alkalmazása mellett, lézeres kezeléseket, ultrahangos gyökércsatorna tisztító eszközöket, speciális gyökércsatorna megmunkáló forgóműszereket, innovatív gyökércsatorna fertőtlenítő szereket és oldatokat, tömőanyagokat felhasználva, speciális technológiát alkalmazva törekszünk a sikerre, és mindent megteszünk a gyökérkezelt fog hosszú távú megtartására. Érdemes mérlegelni, hogy a hosszú távon sikeres mikroszkópos gyökérkezeléssel a fog elvesztése elkerülhető, ezáltal olyan, a mikroszkópos gyökérkezelésnél költségesebb és nagyobb megterhelést jelentő beavatkozások is elkerülhetővé válnak, mint a híd készítése vagy az implantáció.

A konzultációs napon a személyes konzultáció és vizsgálat mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el.

 

Fogszabályozás – konzultációs nap 2019.08.07 

Ön is szeretne szép, szabályos, rendezett fogsort, viszont számos kérdése van a procedúrával kapcsolatban? Magas szakmai tudással rendelkező, figyelmes fogszabályzó fogorvost szeretne találni, akire teljesen rábízhatja magát? Ha a válasza IGEN, akkor jó helyen jár, és használja ki a remek lehetőséget!

2019. augusztus 7.-én konzultációs napot tartunk az egészséges, esztétikus fogazat jegyében. 

A szép, szabályos mosollyal rendelkezők magabiztossága, napi sikerélményeinek száma jóval magasabb a mosolyukat rejtegetni kényszerülőkénél. A fogszabályozás ezen túlmenően nem csupán esztétikai jellegű, hanem egyúttal a fogazat egészséges állapotának megőrzését szolgáló beavatkozás is. 

A konzultációs napon a személyes konzultáció és vizsgálat mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges tele- és panoráma röntgent is 50%-os kedvezménnyel készítjük el.

 

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk, ezértarra kérjük, nekéslekedjen, ha Ön is részt szeretne venni vizsgálatunkon. 

Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400-1167-es telefonszámunkon foglalhatók.