Telefon

Hívjon minket bizalommal
+36 1 400 1167

Elérhetőségeink

Telefonszámunk:

+36 1 400 1167

E-mail:

info@bobdent.hu

Rendelési időpont:

Hétfő-péntek: 8:00–20:00

Konzultációs nap a Bobdentnél

2019.05.16-án tartandó konzultációs napunkon a szájsebészeti beavatkozásokat végző szakorvosunk, Dr. Orosz Gábor (dento-alveoláris sebész szakorvos, Master of Implantology M.Sc.) áll az érdeklődők rendelkezésére fogászati implantáció, azonnali implantátum-terhelés és teljes fogív-rehabilitáció témakörökben.

A konzultációs nap keretében a díjmentes személyes vizsgálat és konzultáció mellett, a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt is 50% kedvezménnyel készítjük el a résztvevők számára.

kép neve
kép neve
kép neve
kép neve

Orosz Doktor a több mint 12 éves praxisa során nagy gyakorlatra tett szert a szájsebészeti műtétek, műtéti bölcsességfog-eltávolítások, csontpótló eljárások valamint a fogászati implantológia területén is, a szóló foghiányok fogászati implantátumokkal történő esztétikus pótlásától kezdve egészen a teljes fogív-rehabilitációig. Speciális szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik az implantátumok azonnali megterhelésével kapcsolatban, ezáltal pácienseinek sok esetben már a fogeltávolítás alkalmával is implantátumon rögzített fogpótlást tud biztosítani.

Az All-on-4 koncepció alkalmazásával kismértékű csontállomány esetén is, csontpótló műtét szükségessége nélkül végez sikeres, implantátumokon elhorgonyzott körhíddal történő teljes fogív rehabilitációs beavatkozásokat, mely során mindössze 4 nap alatt készít implantátumokon elhorgonyzott, fix körhidat.

Az implantátumok azonnali terhelésének és a csontpótlás elkerülésének köszönhetően pácienseit jelentős műtéti és anyagi megterheléstől kíméli meg, így pácienseinek életminősége még átmenetileg sem romlik a szájsebészeti kezelései során, hiszen az általa alkalmazott szájsebészeti technikával sok esetben azonnal tud ideiglenes, rögzített fogpótlást biztosítani, legyen szó akár teljes vagy részleges foghiányról.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk.

Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400-1167-es telefonszámunkon foglalhatók.