Telefon

Hívjon minket bizalommal

Filozófiánk

Filozófiánk

"Mi a Bobdentnél hisszük és valljuk, hogy hivatásunkat akkor tudjuk igazán széppé tenni, ha mindig szem előtt tartjuk a következőt: a fogászati egészség a teljes egészségünk része, és nagyban meghatározza a mindennapjainkat, az életminőségünket."

Filozófiánk

Mi a Bobdentnél hisszük és valljuk, hogy hivatásunkat akkor tudjuk igazán széppé tenni, ha mindig szem előtt tartjuk a következőt: a fogászati egészség a teljes egészségünk része, és nagyban meghatározza a mindennapjainkat, az életminőségünket.

Ezért nálunk minden kezelés és konzultáció során pácienseink fogazati állapotának javításán túl cél életminőségük javítása is, legyen az a komfortérzet javítása egy helyesen kivitelezett fogtömés által, a magabiztosság, harmónia megteremtése egy szép, esztétikus mosoly kialakításakor, vagy akár mindezeket együttvéve a kiegyensúlyozott rágás, mint alapvető funkció visszaadásával együtt egy teljes fogív implantációs rehabilitációja során.

Hivatásunkhoz való hozzáállásunkat jellemzi, hogy hozzánk forduló pácienseinket mindig előre tájékoztatjuk a lehetséges megoldásokról, kezelési alternatívákról, szakmai lehetőségeinkről, és határainkról.

Fontos számunkra, hogy munkánk során csapatban gondolkodjunk, mert hisszük, hogy együtt dolgozva, egymást segítve munkánk értéke több, mintha csak egymás mellett dolgoznánk.

Munkatársaink számára alapelv a nyílt és őszinte, egységes kommunikáció mind egymás között, mind pedig pácienseink és partnereink irányába.

A magas standardú munkafegyelem mellett folyamatos továbbképzésekkel a szakmai fejlődésre törekszünk, miközben a bevált munkafolyamatok alapján protokollok is segítenek minket.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy rendelőnk nyújtotta szolgáltatások mindig kiváló ár-érték arányúak legyenek, és az elvégzett kezelések, átadott fogpótlások hosszútávú, garantált minőségi tanúsítvánnyal rendelkezzenek.

Pácienseink elégedettsége az elvégzett munkánk, szolgáltatásunk fontos fokmérője, pácienseink visszajelzéseiről rendszeresen végzett felmérésekkel tájékozódunk, és ezáltal is fejlesztjük szolgáltatásainkat.

A BOBDENT története

A BOBDENT története 1999-ben kezdődött, immár 20 éve, Budapest belvárosában. 2009-ben nyílt meg a most már jól ismert cinkotai rendelő, a Művezető utca 7. szám alatt. 2014-ben három székessé bővítettük a rendelőt, így folyamatosan egyre több orvos is dolgozhatott a rendelőnkben. 
 

Hiszünk a folyamatos fejlesztésben, a mikroszkópos gyökérkezeléshez több fontos, egyedülálló műszert is beszereztünk. Magyarországon egyedülálló módon a zygoma implantátumok területén is fejlesztjük magunkat. Tavaly leraktuk a teljeskörű digitális fogászat alapjait, idén pedig a járványhelyzetből adódóan, infekciókontroll céljából bevezetett fejlesztéseket végeztünk rendelőnkben, hogy maximális biztonságban fogadjuk Önt!

 

Munkatársaink

Orvosaink
Dr. Orosz Gábor

Dr. Orosz Gábor

Fogorvos, Dento-alveolaris sebész szakorvos

Dr. Bártfai Eszter

Dr. Bártfai Eszter

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Németh Viktória

Dr. Németh Viktória

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Sass Loránd

Dr. Sass Loránd

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Szlovák Anikó

Dr. Szlovák Anikó

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Molnár Boglárka

Dr. Molnár Boglárka

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Hary Réka

Dr. Hary Réka

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Asszisztensek
Eke Alexandra

Eke Alexandra

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

László Melinda

László Melinda

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus, páciens koordinátor

Pánczél Melinda

Pánczél Melinda

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Vida-Juhász Ida

Vida-Juhász Ida

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kalmár Nikoletta

Kalmár Nikoletta

Fogászati asszisztens

Páciens Koordinátorok
Soeder Renáta

Soeder Renáta

Páciens koordinátor, irodai asszisztens

Bártfai Anna

Bártfai Anna

Páciens koordinátor, praxismanager

Fogtechnikus
Dobricza István

Dobricza István

Fogtechnikus mester