Telefon

Hívjon minket bizalommal

Tudástár

Szolgáltatásaink bemutatásánál törekedtünk a kellő tömörségű, alapvető ismeretek megosztására, de van, amikor érdemes bővebben elmélyedni az egyes témákban. A tudástárban minden információt megtalál, amit a fogak kapcsán tudni érdemes. Ha szeretne ennél is bővebb felvilágosítást kapni vagy lennének további kérdései, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és szívesen segítünk.

Általános Fogászati Kezelések

Járványügyi intézkedéseink

Rendelőnkben minden szükséges és azon túlmenő infekciókontroll céljából bevezetett intézkedést megteszünk, hogy maximális biztonságban fogadjuk Önt!

elolvasom

Bölcsességfogak eltávolítása

Fogfejlődési rendellenesség során leggyakrabban az alsó, felső bölcsességfogak, de más fogak is “beszorulhatnak”.

elolvasom

Gyökércsúcsi gyulladások megszüntetése

A gyökércsúcs resectio a fog megmentése érdekében végzett kisműtét, melynek célja a gyulladásos folyamatot okozó, gyökérkezeléssel nem elérhető gyökércsúcsi gyulladásos gócforrás eltávolítása.

elolvasom

Állcsont cysta eltávolítások

Az állcsontokban gyakoriak a fogeredetű, jóindulatú ciszták/cysták, vagy tömlők, melyek üregét sárga folyadék tölti ki. A ciszta egyik legfőbb jellemzője, hogy folyamatosan nő.

elolvasom

Fogmegtartó kezelések

A ma elérhető modern fogászati tömőanyagok segítségével a fogtömés szinte észrevehetetlenné tehető, a fog újra egészségessé válik.

elolvasom

Gyökérkezelés

A fogban lévő mély szuvasodásból baktériumok juthatnak a fog gyökécsatorna-rendszerébe, ahol az itt lévő lágy szövetekben, azaz a fogbélben (vérerek, idegek, kötőszövet) gyulladást okoznak.

elolvasom

Mikroszkópos gyökérkezelés

A mikroszkópos gyökérkezeléssel azok a fogak is sikeresen kezelhetők, melyek a hagyományos, szabad szemmel történő gyökérkezeléssel már nem lennének megmenthetőek

elolvasom

Esztétikus fogpótlások készítése

A fogpótlások készítésekor nagy hangsúlyt fektetünk a preparálandó fogak egészségére, a tartósságra, a stabilitásra, az egészséges rágófunkció helyreállítására, az esztétikára és a páciens elégedettségére.

elolvasom

Dentálhigiénés szolgáltatások

Szakképzett dentálhigiénikusaink fogorvosi felügyelet mellett, a fogorvossal együttműködve dolgoznak.

elolvasom

Fogfehérítés

Fogfehérítés egy óra alatt Zoom! AP eljárással

elolvasom

Gyermekfogászat

A szülő legnagyobb kincse a gyermeke és a gyermeke egészsége. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a kicsik egészséges lelki, szellemi és testi fejlődése érdekében.

elolvasom

Fogszabályozás

Fogszabályozásról általánosan

Napi szinten nem is gondolunk bele, milyen nagymértékben befolyásolja az egészséges és esztétikus fogazat megjelenésünket, mindennapjainkat, életminőségünket.

elolvasom

Fogszabályozás gyermekkorban

Gyermekkorban a fogszabályozás lehetőségei még nagyon tág határok között mozognak. Ilyenkor csontjaink még folyamatos fejlődésben, átépülésben vannak.

elolvasom

Fogszabályozás felnőttkorban

Sokszor felnőttként döntünk úgy, hogy szeretnénk mosolyunkat szebbé tenni és felmerül a kérdés, hogy vajon nem késő-e belevágni a fogszabályozási kezelésbe.

elolvasom

Implantológia és Fogpótlás

Fogászati implantáció

Hiányzik egy vagy több foga? Nem szeretné lecsiszoltatni a fogait a foghiány pótlása miatt? Vagy esetleg problémát okoz a protézise?

elolvasom

Milyen implantátumot válasszak?

Bizonyítottan megbízhatót, olyan márkát, aminél nemzetközileg elismert szakmai folyóiratokban megjelent tudományos alaposságú, független vizsgálatok bizonyítják az adott implantátum hosszú távú sikerességét.

elolvasom

Implantáció - rutineljárás vagy szakmai kihívás?

Az implantátum behelyezése során elsődleges szempont, hogy ne sértsünk semmilyen fontos anatómiai képletet (pl.: ideg, másik fog, ér, arcüreg).

elolvasom

Azonnali implantáció

Az implantátum behelyezése során elsődleges szempont, hogy ne sértsünk semmilyen fontos anatómiai képletet (pl.: ideg, másik fog, ér, arcüreg).

elolvasom

Teljes fogív rehabilitáció All-on-4™ koncepció alapján

4 implantátumon elhorgonyzott rögzített híd készítése azonnali terheléssel, 4 nap alatt, kedvezőtlen csontkínálat esetén is csontpótlás szükségessége nélkül.

elolvasom

A felső fogív teljes rehabilitációja Zygoma implantátumokkal

A felső fogív teljes rehabilitációja csontpótlás nélkül, 4 nap alatt, Zygoma implantátumokkal.

elolvasom

Navigációs sebészet

A mai modern fogászati implantológiában lehetőség van arra is, hogy a fogorvos már nem egyszerűen szabad kézzel dolgozzon, hanem az implantátumokat az állcsontba tizedmilliméterre pontosan helyezze be.

elolvasom

Periotest

Periotest készülék segítségével bármely típusú implantátum stabilitását mérhetjük, a pontos mérési adatoknak köszönhetően az implantációs kezelés minden fázisában egyértelműen meghatározható a beültetett implantátumok stabilitása.

elolvasom

Miért válasszam a Nobel Biocare implantátumokat?

A Nobel Biocare cég mögötti több, mint 40 éves szakmai tapasztalat garancia arra, hogy műhelyükben hosszú távon sikeres, kiforrott technikai elemek kerüljenek megvalósításra.

elolvasom

Procera vázas fogpótlások

Egyedi tervezésű, Nobel Procera koronák, hidak készítése

elolvasom

CT felvételek készítése

Rendelőnkben a kétdimenziós panoráma röntgenfelvételek készítésén kívül 3D CT felvétel készítésére is van lehetőség.

elolvasom

Fogpótlás implantátumra azonnali terheléssel

A módszer legnagyobb előnye, hogy a kényelmetlen kivehető fogsor használata még átmenetileg sem szükséges, a beültetett fogászati implantátumok csontosodása alatt sem.

elolvasom

Implantációs fogpótlások az esztétikai zónában

Az implantációs fogpótlás tervezésekor felmérjük az arc esztétikáját is, és nem csak egyszerűen a fogakra koncentrálunk.

elolvasom

Szóló korona elhorgonyzása implantátumon

Egy implantátum esetén - szóló foghiány pótlása implantátumon elhorgonyzott koronával.

elolvasom

Két-három implantátumon elhorgonyzott híd

Oldalanként min. 2-3 vagy akár 5 foghiány pótlása esetén implantátumok segítségével megoldható, hogy rögzített koronát vagy hidat készítsünk a saját, ép fogak lecsiszolása nélkül.

elolvasom

Stéges fogsor implantátumokon

A kivehető stéges fogsor egy olyan megoldást jelent teljes foghiánnyal rendelkező páciensek számára, mely költséghatékonyan nyújtja az egyébként instabil kivehető fogsorok nagyon jó rögzítésének lehetőségét.

elolvasom

Implantátumokon rögzített komplett híd

Kiterjedt foghiány esetén négynél több implantátummal rögzített hídpótlás készíthető.

elolvasom