Telefon

Hívjon minket bizalommal

Tudástár

Szolgáltatásaink bemutatásánál törekedtünk a kellő tömörségű, alapvető ismeretek megosztására, de van, amikor érdemes bővebben elmélyedni az egyes témákban. A tudástárban minden információt megtalál, amit a fogak kapcsán tudni érdemes. Ha szeretne ennél is bővebb felvilágosítást kapni vagy lennének további kérdései, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és szívesen segítünk.

Általános Fogászati Kezelések

Járványügyi intézkedéseink

Rendelőnkben minden szükséges és azon túlmenő infekciókontroll céljából bevezetett intézkedést megteszünk, hogy maximális biztonságban fogadjuk Önt!

elolvasom

Bölcsességfogak eltávolítása

Fogfejlődési rendellenesség során leggyakrabban az alsó, felső bölcsességfogak, de más fogak is “beszorulhatnak”.

elolvasom

Gyökércsúcsi gyulladások megszüntetése

A gyökércsúcs resectio a fog megmentése érdekében végzett kisműtét, melynek célja a gyulladásos folyamatot okozó, gyökérkezeléssel nem elérhető gyökércsúcsi gyulladásos gócforrás eltávolítása.

elolvasom

Állcsont cysta eltávolítások

Az állcsontokban gyakoriak a fogeredetű, jóindulatú ciszták/cysták, vagy tömlők, melyek üregét sárga folyadék tölti ki. A ciszta egyik legfőbb jellemzője, hogy folyamatosan nő.

elolvasom

Fogmegtartó kezelések

A ma elérhető modern fogászati tömőanyagok segítségével a fogtömés szinte észrevehetetlenné tehető, a fog újra egészségessé válik.

elolvasom

Gyökérkezelés

A fogban lévő mély szuvasodásból baktériumok juthatnak a fog gyökécsatorna-rendszerébe, ahol az itt lévő lágy szövetekben, azaz a fogbélben (vérerek, idegek, kötőszövet) gyulladást okoznak.

elolvasom

Mikroszkópos gyökérkezelés

A mikroszkópos gyökérkezeléssel azok a fogak is sikeresen kezelhetők, melyek a hagyományos, szabad szemmel történő gyökérkezeléssel már nem lennének megmenthetőek

elolvasom

Esztétikus fogpótlások készítése

A fogpótlások készítésekor nagy hangsúlyt fektetünk a preparálandó fogak egészségére, a tartósságra, a stabilitásra, az egészséges rágófunkció helyreállítására, az esztétikára és a páciens elégedettségére.

elolvasom

Dentálhigiénés szolgáltatások

Szakképzett dentálhigiénikusaink fogorvosi felügyelet mellett, a fogorvossal együttműködve dolgoznak.

elolvasom

Gyermekfogászat

A szülő legnagyobb kincse a gyermeke és a gyermeke egészsége. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a kicsik egészséges lelki, szellemi és testi fejlődése érdekében.

elolvasom

Fogszabályozás

Fogszabályozásról általánosan

Napi szinten nem is gondolunk bele, milyen nagymértékben befolyásolja az egészséges és esztétikus fogazat megjelenésünket, mindennapjainkat, életminőségünket.

elolvasom

Fogszabályozás gyermekkorban

Gyermekkorban a fogszabályozás lehetőségei még nagyon tág határok között mozognak. Ilyenkor csontjaink még folyamatos fejlődésben, átépülésben vannak.

elolvasom

Fogszabályozás felnőttkorban

Sokszor felnőttként döntünk úgy, hogy szeretnénk mosolyunkat szebbé tenni és felmerül a kérdés, hogy vajon nem késő-e belevágni a fogszabályozási kezelésbe.

elolvasom

Implantológia és Fogpótlás

Implantációs Központ tudástár

Külön weboldalon foglalkozunk részletesebben az implantációt érintő legfontosabb kérdésekkel. Kérjük látogasson el Implantációs Központ weboldalunkra és olvasson tovább a témában.

elolvasom