Telefon

Hívjon minket bizalommal

Fogfehérítés

Fogfehérítés egy óra alatt Zoom! AP eljárással

Ha fogai színével nincs megelégedve, ragyogóbb mosolyt szeretne, lehetőség van a fogak színárnyalatának megváltoztatására. Rendelőnkben a Zoom! AP fogfehérítő rendszerrel biztosítjuk pácienseink ragyogó mosolyát.
A Zoom! AP fogfehérítő rendszer segítségével gyorsan, biztonságosan tudunk tartósan esztétikus eredményt elérni, a rendelői fogfehérítés mindössze egy órát vesz igénybe.  Azt azonban érdemes tudni, hogy az eljárás csak a fogakat fehéríti, a meglévő tömések, pótlások színét nem, ezért fogfehérítés előtt ez minden esetben mérlegelendő és személyes konzultáció szükséges.
A rendelői fogfehérítés előtt személyes állapotfelmérés és szájhigiénés kezelés javasolt. 

A kezelés folyamata:

  1. Személyes konzultáció, állapotfelmérés
  2. Professzionális szájhigiénés kezelés fogkőeltávolítással és polírozással
  3. Fogfehérítés: A fogfehérítés során kémiai folyamatok mennek végbe, melyek fogorvosi felügyelet mellett veszélytelenek. Az íny védelme érdekében egy speciális védő anyaggal kezeljük az ínyt valamint a kezelés alatt a páciens és a kezelőorvos/dentálhigiénikus is védőszemüveget visel.
  4. A fogfehérítő anyag felvitele után a fogfehérítő anyagban lévő hatóanyag (hidrogén-peroxid) egy speciális lámpa fényének hatására aktiválódik. A kezelés során háromszor 15 perces programot futtatunk le.

Fogfehérítés közben kényelmesen pihenhet, zenét hallgathat, miközben fogorvosunk folyamatosan kontrollálja a fehérítés folyamatát. Amennyiben fogfehérítés után kerüli a színezőanyagokat tartalmazó ételek, italok fogyasztását valamint a dohányzást, a Zoom! AP rendszerrel tartós, akár évekre szóló eredmény érhető el.

Fogfehérítés előtt gyakran felmerülő kérdések:

Mi okozza a fogak elszíneződését?
Számtalan oka lehet fogaink elszíneződésének. Leggyakoribb ok az erős festékanyag tartalmú ételek, italok rendszeres fogyasztása (kávé, fekete tea, kóla cigaretta, vörösbor). A fogfejlődés idején szedett tetraciklin  antibiotikumok, a fogak rendkívül makacs elszíneződéséhez vezetnek. Továbbá a túlzott fluor bevitel is elszínezheti a fogakat. Az öregedés során, ahogy elvékonyodik fogaink külső rétege, a zománcréteg, természetes módon sötétebbé válnak fogaink.

Kinek ajánlott a fogfehérítés?
Szinte mindenkinek, aki ragyogóan fehér fogakra vágyik.

Biztonságos a fogfehérítés?
Igen! A fogfehérítés rendkívül gyakran alkalmazott esztétikai fogászati beavatkozás, számtalan tudományos és klinikai vizsgálat igazolja, hogy a megfelelően végzett fogfehérítés ártalmatlan, biztonságos. A fogfehérítést nem ajánlott 13 évnél fiatalabb személyeken és terhes hölgyeken végezni.

Mennyire tartós az eredmény?
Számtalan követéses vizsgálat alapján kijelenthetjük, hogy a ZOOM® fogfehérítés eredménye tartós, így – ha elkerüljük az elszíneződést okozó hatásokat – évekig szép fogazattal rendelkezünk.

Lehetséges csak a gyökérkezelt fog fehérítése?
Természetesen igen. Szinte minden gyökérkezelt fog elszíneződik egy idő után. Ez a jól látható területeken nagyon zavaró lehet. Ezeket a fogakat "belülről" fehérítjük. Eltávolítjuk a gyökértömést, fedő tömést, és a helyén maradt üregbe helyezzük a fehérítő anyagot.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

Szolgáltatás árak

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
Páciens koordinátor munkatársaink rendelkezésre állnak: Hétfő-péntek: 8:00–20:00 között.
Várjuk hívását a +36 1 400 1167 telefonszámon vagy látogasson el hozzánk személyesen.