Telefon

Hívjon minket bizalommal

Miért válasszam a Nobel Biocare implantátumokat?

A Nobel Biocare cég mögötti több, mint 40 éves szakmai tapasztalat garancia arra, hogy műhelyükben hosszú távon sikeres, kiforrott technikai elemek kerüljenek megvalósításra.

Azért, mert a szakmai múlt biztonságot jelent a fogászati implantációban

A Nobel Biocare cég mögötti több, mint 40 éves múlt, szakmai tapasztalat garancia arra, hogy műhelyükben kizárólag biztonságos, hosszú távon sikeres, kiforrott technikai elemek kerüljenek megvalósításra. A Nobel Biocare cég volt a világon az első, amely fogászati implantátumot kezdett gyártani és forgalmazni a világpiacon. A cég nevéhez fűződő értékek azóta is egyet jelentenek a szakmai kiforrottsággal, innovációval és tartóssággal.

Azért, mert a Nobel Biocare innovációs technológiája lehetővé teszi, hogy szakorvosa a legkorszerűbb implantációs eljárást ajánlhassa Önnek

A Nobel Biocare fejlett innovációs technológiájának köszönhetően implantátumaikkal napjaink legmodernebb implantációs eljárásai valósíthatók meg. Így például lehetőség nyílik arra is, hogy az implantációs fogpótlás előre tervezhető legyen, biztonságosan. (Nobel Guide)

Azért, mert a világszerte elismert Nobel Biocare minőségbiztosítási rendszere garantáltja a prémium minőséget

A magas minőség mellett elkötelezett Nobel Biocare cég garanciát vállal az általa gyártott eszközök anyagtisztaságáért, minőségéért és tartósságáért.
Az implantátumaikat alkalmazó szakorvosok tekintetében pedig a magas képzettség, innovatív szemlélet a Nobel Biocare cég számára is elengedhetetlen feltétel.
 

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

Szolgáltatás árak

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
Páciens koordinátor munkatársaink rendelkezésre állnak: Hétfő-péntek: 8:00–20:00 között.
Várjuk hívását a +36 1 400 1167 telefonszámon vagy látogasson el hozzánk személyesen.