Telefon

Hívjon minket bizalommal

Milyen implantátumot válasszak?

Bizonyítottan megbízhatót, olyan márkát, aminél nemzetközileg elismert szakmai folyóiratokban megjelent tudományos alaposságú, független vizsgálatok bizonyítják az adott implantátum hosszú távú sikerességét.

Természetesen az ár/érték arány is nagyon fontos szempont, de mivel implantációs fogpótlást egy ember életében általában csak egyszer készíttet, ezért a hosszú távon garantált minőség a legfontosabb szempont, és csak ezt követi az ár tényező, hiszen ha „csak” kétszer kell olcsót csináltatni, az is jóval költségesebb, mint egyszer választani a legjobb minőséget.

Rendelőnkben kizárólag nemzetközileg elismert implantátumok kerülnek felhasználásra:
A rendelőnkben is alkalmazott prémium minőségű Nobel Biocare implantátumokról bővebb információért kattintson a Nobel Biocare logóra. 

Nobel Biocare
 
Az implantátum felszíni mikrostruktárális kidolgozottsága, és a csavar menetek formája nagyban meghatározza a csontosodás sikerességét és a hosszú távú terhelhetőséget.
A Nobel Biocare implantátumok különleges felszíni mikrostruktúrája (a TiUnite felszín) rendkívül biztos és erős csontos kapcsolatot eredményez.

Lehetőség van egy előzetesen elkészített CT felvétel alapján számítógépes program segítségével extrém pontos implantációs fúrósablon felhasználására is - Nobel Guide

Nagyon fontos, hogy a felépítmény és az implantátum kapcsolata mikromechanikailag tökéletes legyen, hiszen ha az összecsavarozott struktúrák meglazulnak, akkor az a fogpótlás sérüléséhez, töréshez, vagy az implantátum körüli csont felszívódásához is vezethet. Ezért nagyon fontos az adott implantátum típus minden apró részletében kifogástalan minőségű kidolgozottsága, hiszen az implantátum-felépítmény csatlakozásnak tökéletesnek kell lenni, minimális rés nélkül, különben a felépítmény idővel kilazulhat. A jó minőségű implantátumok gyártói erre különleges hangsúlyt fektetnek.

Ezen tulajdonságok alapján választottuk ki a rendelőnkben alkalmazott legjobb implantátumokat.
Lehetőség szerint rendelőnkben úgy készítjük el az implantációs fogpótlásokat, hogy azok szükség esetén javíthatók legyenek (csavarozható korona rögzítés). Ehhez természetesen elengedhetetlen az évenkénti kontrollon történő megjelenés.

Mi a helyzet akkor, ha a csontállományom nem alkalmas biztonságos implantátum behelyezésre? Akkor nekem le kell mondanom a magas színvonalú fogpótlás lehetőségéről?

Nem, nem kell lemondania az implantációs fogpótlás lehetőségéről, mert a nem optimális állcsont állományt is alkalmassá lehet tenni implantátum befogadására!

Fogpótlások készítése:

  • Alapos vizsgálatok a fogpótlások készítése előtt a tökéletes eredményért.
  • Gondos tervezés, arcív használata: archarmónia, síkok biztos meghatározására szolgál, mind esztétikában, mind funkcióban.
  • Előzetes fotók, látványterv, fogpróba a pótlás készítése előtt.
  • Precíz manualitás a beavatkozások során, többszöri ellenőrzéssel.
  • Legjobb minőségű fogászati anyagok, eszközök, kiváló fogtechnikus.
     

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

Szolgáltatás árak

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
Páciens koordinátor munkatársaink rendelkezésre állnak: Hétfő-péntek: 8:00–20:00 között.
Várjuk hívását a +36 1 400 1167 telefonszámon vagy látogasson el hozzánk személyesen.